Bejelentés


Zsámbéki telek eladó Jöjjön lakni a nyugalom völgyébe !


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Szavazás
Vegye meg a helyét egy életre a nyugalom völgyében Zsámbékon. Jelenleg ez a lehetőség egy építési telek formájában kacsint Önre.


Képgaléria a Zsámbéki romtemplomról

Zsámbék egy nagy múltú kisváros, amelyre nyugodt módon, mégis kellemesen viruló közösségi, gazdasági, kultúrális élet jellemző. Zsámbék Budapesttől kb. 25 km-re, az 1-es úton közelíthető meg. A forgalom zaja mégsem zavaró, mert az úttól egy pár kilométeres bekötőúton közelíthető meg a város. Volánbusszal kb. 1 óra az út Budakeszi felé a hegyeken keresztül Budapest, Széna térre.

A telek Zsámbék központjától (Posta, közért, óvoda stb.) gyalog 5 percre, mégis csendes helyen Zsámbék határában helyezkedik el. A telekről ugyanakkor csodálatos kilátás nyílik az egykori kastély épületére és a romtemplomra is.

Rálátás a romtemplomra

A telek belterületi, lakóövezeti, kertvárosi besorolású (Lke-O-3) építési telek. A telek mérete:  1163 négyzetméter. Maximum 30% beépíthető maximum 5,5 m épületmagasságig.A képen a sárga vonal a hozzávetőleges telekhatárt jelzi.

Víz, villany, csatorna az utcában. Egész Zsámbék területén az Önkormányzat ingyenes wifi internet hozzáférést biztosít.

Az utca

Ez a telek egy csodálatos családi háznak adhat otthont, vagy rátehet egy mobilházat pillanatok alatt.

Besorolási övezetek:

Településrendezési terv részlet:


Most mindezt a Biztonságos, nyugalmas, kisvárosi, de nem unalmas, színvonalas életet megveheti egy csomagban a telekkel együtt ! Irányár: Önnek mennyit írt vagy mondott, aki ezt a honlapot ajánlotta ?

Üzenetküldés
Üzenet a honlap készítőnek: (Amennyiben a honlapot olyan hirdetésben látta, ahol nem szerepel ajánló, üzenetét továbbítjuk ! Ne felejtsen el megadni elérhetőséget ! Köszönjük !)

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!